ΦΙΛΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ -  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ -  ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

ΦΙΛΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

114511 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Ποταμοί
Περιοχή: Κάλυμνος
Τηλέφωνο: 2243051101
Κινητό: 6946052966
Τ.Κ.: 85200
Fax: 2243051101
Υπεύθυνος: -
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Η εταιρία μας κατάφερε από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας της να κερδίσει την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών, αλλά και των συνεργατών μας, χάρη στην ειλικρίνια, την υπευθυνότητα και την ποιότητα των κατασκευών μας. Από τις πρώτες μέρες λειτουργίας μας καθορίσαμε πρότυπα στις κατασκευές μας, διαθέσαμε ατέλειωτο χρόνο στην μελέτη της τεχνογνωσίας τους, καθώς και στην επιλογή των καλύτερων εξαρτημάτων της αγοράς. Τολμήσαμε να επενδύσουμε πολύ μεγάλα ποσά σε τεχνικό εξοπλισμό και δώσ...
114511 Επισκέπτες:

Ποταμοί, Κάλυμνος

114511 Επισκέπτες:

Η εταιρία μας κατάφερε από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας της να κερδίσει την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών, αλλά και των συνεργατών μας, χάρη στην ειλικρίνια, την υπευθυνότητα και την ποιότητα των κατασκευών μας. Από τις πρώτες μέρες λειτουργίας μας καθορίσαμε πρότυπα στις κατασκευές μας, διαθέσαμε ατέλειωτο χρόνο στην μελέτη της τεχνογνωσίας τους, καθώς και στην επιλογή των καλύτερων εξαρτημάτων της αγοράς. Τολμήσαμε να επενδύσουμε πολύ μεγάλα ποσά σε τεχνικό εξοπλισμό και δώσαμε βάση στην εκπαίδευση του προσωπικού μας επενδύοντας και τον άνθρωπο.

Εντάξαμε στην παραγωγή νέες τεχνολογίες με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και εξειδικευμένων εφαρμογών λογισμικού καταφέρνοντας έτσι να διασφαλίσουμε την ποιότητα του παραγόμενου αποτελέσματος.

Ο σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός, η συνεχής ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις στον χώρο του αλουμινίου και πάνω απ' όλα η καθολική ενασχόληση και ατελείωτη διάθεση για ομαλή και ξεκάθαρη συνεργασία μας έφεραν στην πρώτη γραμμή για καλύτερες και φερεγγυότερες προτάσεις - κατασκευές και after sales service. Από την ίδρυσή μας συνεργαστήκαμε και συνεχίζουμε, με την μεγαλύτερη βιομηχανία διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα, EUROPA profil Αλουμίνιο Α.Ε.Β.Ε. στον τομέα των υλικών και τεχνογνοσίας. Η ανελιπής ενημέρωση και συνέπεια στις κατασκευές μας σύμφωνες με τα πρότυπα της EUROPA profil Αλουμίνιο Α.Ε.Β.Ε. είχαν ως αποτέλεσμα την πιστοποίησή μας απο τη εταιρία, απο το δεύτερο μόλις έτος ίδρυσής μας. Η συνεργασία μας με μεγάλες εταιρίες, ευρωπαϊκού κύρους στον χώρο των εξαρτημάτων, έδωσαν την τελική ώθηση στην ποιότητα, την αισθητική, την λειτουργικότητα και την ασφάλεια των κατασκεύων μας. Η εταιρία μας εδρεύει στην Κάλυμνο Δωδεκανήσου από το 2003, οπότε και ιδρύθηκε.

Με υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε μελέτες, κατασκευές και εγκαταστάσεις στα νησιά του Αιγαίου, φροντίζοντας ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, να προμηθεύσουμε ή να μεταφέρουμε και να εγκαταστήσουμε οι ίδιοι οποιοδήποτε σύστημα αλουμινίου καλύπτει τις ανάγκες του.

Εξαρτήματα Αλουμινίου:
* Για Ανοιγόμενα Συστήματα * Για Πτυσσόμενα Συστήματα * Για Συρόμενα Συστήματα * Για Ανασυρόμενα Συστήματα * Για Υαλοπετάσματα * Για Συστήματα Ρολών * Για Εσωτερικά Χωρίσματα * Για Συστήματα Σίτας * Για Αίθρια - Παράθυρα Οροφής * Για Σκίαστρα


 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΦΙΛΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Ανοιγόμενα Συστήματα
ΦΙΛΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Πτυσσόμενα Συστήματα
ΦΙΛΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Συρόμενα Συστήματα
ΦΙΛΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Ανασυρόμενα Συστήματα
ΦΙΛΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Υαλοπετάσματα
ΦΙΛΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Συστήματα Ρολών
ΦΙΛΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Εσωτερικά Χωρίσματα
ΦΙΛΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Συστήματα Σίτας
ΦΙΛΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Αίθρια - Παράθυρα Οροφής
ΦΙΛΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Σκίαστρα
ΦΙΛΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Εξαρτήματα Αλουμινίου